Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Lilu is egy szuper-szexi és dögös nőnek tartja az X-Faktor új mentorát, Herceg Erikát

Herceg Erika egyik pillanatról a másikra vált nagyon ismertté Magyarországon, köszönhetően az X-Faktornak, ahol kiváló munkát végez.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valójában Herceg Erika ezelőtt is ismert volt, nemzetközi szinten is, de nyilván mivel nem Magyarországra koncentrálódott a karrierje, sokan voltak, akik csak most ismerték meg az X-Faktoron keresztül.

Az RTL Klub ikonja, Lilu sem tudott róla túl sokat, és elismerte, talán még soha nem volt olyan helyzetben mint most. Ennyire keveset valószínűleg még egy vendégéről sem tudott, és többek között emiatt is volt olyan különleges az a beszélgetés, ami köztük zajlott. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Azt tudtam, hogy egy szuperszexi, dögös, magabiztos csaj érkezik hozzám (a képei az instán brutálisak), aki az X-faktor új női mentora lett. Kb ennyit. Talán még soha nem tudtam ennyire keveset vendégről.” – írta a posztjában Lilu, aki nagyon-nagyon jó véleménnyel van az X-Faktor új mentoráról.

„Ezért is, és a körülmények miatt is ( miközben ő itt dolgozik, az otthonában háború zajlik, de ebből a műsorban, alig érzékelünk valamit, nyilván nem is a dolga) nagyon sok kérdés volt bennem, amiket, mivel nem ismertem, nem tudtam, meg tudok-e kérdezni.”

X-Faktor: pokolian nagy bulit csinált Varga Irén, de nem ismerte Herceg Erikát (videó)

„Aztán egyszer csak ott ült egy lány, akit mintha már régen ismertem volna. Akit a beszélgetés egy pontján legszívesebben megöleltem volna. Nehéz leírni, mitől szerettem meg 10 perc alatt. Nézzétek meg, és érteni fogjátok. És szeretni, ebben biztos vagyok.”

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.