Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Lilu is egy szuper-szexi és dögös nőnek tartja az X-Faktor új mentorát, Herceg Erikát

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 18. - 16:20

Herceg Erika egyik pillanatról a másikra vált nagyon ismertté Magyarországon, köszönhetően az X-Faktornak, ahol kiváló munkát végez.

Valójában Herceg Erika ezelőtt is ismert volt, nemzetközi szinten is, de nyilván mivel nem Magyarországra koncentrálódott a karrierje, sokan voltak, akik csak most ismerték meg az X-Faktoron keresztül.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Az RTL Klub ikonja, Lilu sem tudott róla túl sokat, és elismerte, talán még soha nem volt olyan helyzetben mint most. Ennyire keveset valószínűleg még egy vendégéről sem tudott, és többek között emiatt is volt olyan különleges az a beszélgetés, ami köztük zajlott.

„Azt tudtam, hogy egy szuperszexi, dögös, magabiztos csaj érkezik hozzám (a képei az instán brutálisak), aki az X-faktor új női mentora lett. Kb ennyit. Talán még soha nem tudtam ennyire keveset vendégről.” – írta a posztjában Lilu, aki nagyon-nagyon jó véleménnyel van az X-Faktor új mentoráról.

„Ezért is, és a körülmények miatt is ( miközben ő itt dolgozik, az otthonában háború zajlik, de ebből a műsorban, alig érzékelünk valamit, nyilván nem is a dolga) nagyon sok kérdés volt bennem, amiket, mivel nem ismertem, nem tudtam, meg tudok-e kérdezni.”

X-Faktor: pokolian nagy bulit csinált Varga Irén, de nem ismerte Herceg Erikát (videó)

„Aztán egyszer csak ott ült egy lány, akit mintha már régen ismertem volna. Akit a beszélgetés egy pontján legszívesebben megöleltem volna. Nehéz leírni, mitől szerettem meg 10 perc alatt. Nézzétek meg, és érteni fogjátok. És szeretni, ebben biztos vagyok.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.