Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Haaland sérülése még sokba kerülhet a Manchester Citynek

A norvég gólzsáknak a válogatott barátságos meccsén ficamodott ki a bokája.

MTI/EPA/Lisa Aserud
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egyelőre még nem tudni, mennyi kihagyás vár Erling Haalandra, aki a Feröer ellen 2-0-ra megnyert találkozó második félidejére állt be, ám egy kontakt után fájdalmas arccal maradt a földön.

Ugyan nem cserélték le, ám látszott, hogy kellemetlenséget okozott neki az eset. Ola Sand, Norvégia csapatorvosa elmondta, hogy Haalandnak egy korábbi esethez hasonlóan kissé aláfordult a bokája. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Haalandot néhány hete, a Bournemouth elleni 6-1-es győzelem alkalmával a félidőben épp a bokája miatt kellett lecserélni. Úgy tűnik, a sérülése azóta sem jött teljesen rendbe – írja a 90min.

A csapatorvos hozzátette, hogy a kezelés után kiderül, hogy mikor lehet újra terhelni a bokáját. Az azonban így is előfordulhat, hogy nem lesz ott a Skócia elleni, idegenbeli EB-selejtezőn. A továbbjutás ugyanakkor már a mérkőzéstől függetlenül is eldőlt, Haalandék legfeljebb a pótselejtezőn vívhatják ki az EB-részvételt.

Pep Guardiola számára is nagyon rosszkor jött a hír, hiszen a Manchester City kilenc nap múlva a Liverpool ellen lép pályára a Premier League-ben. Szoboszlai Dominik csapata pedig csupán egyetlen ponttal van lemaradva a tavalyi bajnok mögött.