Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Guardiola megdicsérte a Manchester City játékosait, amiért „nem puhultak el”

Pep Guardiola Mauricio Pochettinóval ellentétben egészen jó hangulatban élte meg a Manchester City és a Chelsea 4-4-es döntetlenre végződött mérkőzését.

Fotó: MTI/EPA/Keystone/Peter Schneider
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN jelentése szerint Guardiola úgy véli, a Manchester City 4-4-es döntetlenje a Chelsea otthonában a bizonyíték arra, hogy csapata nem „puhult el” a tavalyi szezonban összehozott BL-tripla után sem.

Guardiola a mérkőzés után megdicsérte a csapatot és a sajtónak nyilatkozva rámutatott, a történelmi triplázás óta egyáltalán nem csökkent a csapat játékának színvonala: Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„A bajnokság élén állunk és kvalifikáltuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Onnan, ahonnan jöttünk [az előző szezonban], amikor hajlamosak lehettünk volna arra, hogy elpuhuljunk, ez most a teljes ellentéte. Ez nem történt meg. Ha arra számítasz, hogy idejössz és 7-0-ra nyersz, akkor tévedsz. Mindenki meg akar verni minket. Azt mondod, hogy nincs vesztenivalójuk, mert ha a Chelsea veszít a City ellen, az normális, a City fantasztikus csapat.”

Ezen a ponton azonban hozzátette:

„De ez nem normális. A Chelsea mindig is kemény volt, mióta itt vagyok Angliában. A Chelsea az Chelsea, az elmúlt 25 év egyik legjobb csapata, szóval idejönni és nem veszíteni jó eredmény. Ez egy tisztességes eredmény. És a Chelsea ott lesz, a következő szezonokban is ott lesz. Erre építettek.”