Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,73 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
457,19 Ft
Bitcoin
67,882 $

10 éves kisfiút gyanúsítanak szexuális zaklatással

Őrizetbe vett egy 10 éves fiút a rendőrség, miután az állítólag szexuálisan bántalmazott egy 24 éves olasz turistát Cairns belvárosában.

...svg content...Fotó: Pexels / Illusztráció
Ausztrália és Óceánia

Kiss László

Szerkesztő

Egy olasz turista állítólagos szexuális bántalmazása miatt vádat emeltek egy tízéves fiú ellen Cairnsben, Észak-Queensland népszerű üdülőhelyén, számolt be róla a Guardian. Az eset szerdán reggel történt, amikor a 24 éves nőt egy csoport fiatal is megtámadta, miután segítséget próbált kérni.

A Queenslandi rendőrség szerint a nő éppen a városközpontban sétált, amikor a fiú állítólag szexuálisan zaklatta. A nő azonnal értesítette a rendőrséget, ám ekkor a támadó fiú és három másik fiatalkorú rátámadt. Soron kívül Ezer adag ingyen fagylaltot kínáltak fel Magyar Péter pártjának a köztévés vitára

A támadás következtében a nő kisebb zúzódásokat és karcolásokat szenvedett az arcán és a fején. Kevin Goan felügyelő a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy „a fiatal nő számára kétségtelenül traumatikus élmény volt a támadás”, majd kihangsúlyozta, hogy a támadók fiatal kora felháborító.

A rendőrség a bejelentésre reagálva délelőtt 10 óra után érkezett a helyszínre, a fiút és három másik fiatalt pedig „perceken belül” őrizetbe vettek. Mint kiderült, mindannyian ismertek voltak a rendőrség előtt.

A tízéves fiút szexuális erőszak, támadás és testi sértés miatt vádolták meg. A másik három fiatal ellen egyelőre nem emeltek vádat, ám a nyomozás még folyamatban van.