Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Gyilkosság áldozata lehetett három gyermek egy háztűzben Sydneyben

Újabb tragédia történt Sydneyben, aminek három gyermek az áldozata, akik valószínűleg gyilkosság áldozatai lettek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Andrew Gaines
Ausztrália és Óceánia
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Három gyermek, köztük egy 10 hónapos kisgyermek hunyt el, amikor tűz ütött ki egy házban Sydneyben vasárnap hajnalban. Az ausztrál rendőrség bejelentette, gyilkosságként kezelik az ügyet, mert emberölést gyanítanak a háttérben, melynek kapcsán jelenleg is zajlik a nyomozás.

A Sydney városközpontjától körülbelül 35 kilométerre nyugatra fekvő Lalor Parkban lévő házhoz hívták a mentőket. Egy 2 és egy 4 éves fiút súlyos sérülésekkel láttak el, akik nem sokkal a kórházba szállításukat követően életüket vesztették. A 10 hónapos kislányra pedig holtan találtak rá a tűz eloltását követően. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

A Reuters azt írja, egy 28 éves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal, aki megakadályozta a rendőrség bejutását az ingatlanba. Ezt követően letartóztatták, és jelenleg rendőri felügyelet mellett ápolják az égési sérülései miatt. Jelenleg úgy sejtik, a férfi felelős a tűzesetért, ami három gyermek halálába került.

Lehetséges, hogy saját magával is végezni akart a tűzben, de erről csak később kaphatunk információt, miután kihallgatták a gyanúsított személyt. Négy másik gyerek szintén érintett volt a tűzesetben, akiknek az állapota stabil. A gyerekek édesanyját és egy 29 éves férfit is ápolásra vettek át a mentők füstmérgezés gyanújával.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Egyelőre még csak sejteni sem lehet, mi volt a férfi indítéka, egyáltalán beszámítható állapotban volt-e a tragikus tűzeset idején. Ha igen, rendkívül súlyos ítéletre számíthat, és valószínűleg örökre rácsok mögé kerül a tette után.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.