Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Ancelotti nem érti, miért panaszkodik a Bayern München a kiesés után

A Real Madrid edzője szerint teljesen egyértelmű volt a szituáció, nem érti, hogy a Bayern München játékosai és stábja miért panaszkodik a kiesésüket követően.

...svg content...Fotó: EPA/Mariscal
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid sokáig csak helyzetekig jutott a Bayern München ellen szerda este a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. V. Junior szenzációs volt, egymaga eldönthette volna a továbbjutás sorsát, de hol a kapufa, hol pedig Neuer akadályozta meg ebben.

Alig pár perccel a rendes játékidő vége előtt Neuer azonban kapitális hibát vétett egy egyszerűnek tűnő védésnél, Joselu pedig a lehető legjobb helyen állt. Sőt, pár perccel ezután a Real Madrid csodacseréje megfordította az állást, és onnan már nem volt visszaút a bajorok számára, akik közvetlen a döntő előtt búcsúztak. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Az utolsó percekre is maradt dráma, ugyanis a Bayern kiegyenlített, de akkor már lest intett a partjelző és a játékvezető. Mélységesen felháborodtak ezen a németek, és Tuchel szerint katasztrofális döntést hozott a bírói stáb. Nem értik, hogyan történhetett mindez, mert a szabályok szerint tovább kellett volna engedni a játékot.

Ancelotti visszautasította a Bayern München panaszkodását, mondván, a játékosai leálltak, amikor beintették a lest. Szerinte teljesen egyértelmű volt a mozdulat, és a partjelző felemelte a zászlót, majd a játékvezető belefújt a sípjába, melynek hatására a Real Madrid játékosai leálltak, nem védekeztek tovább.

„A mozdulat teljesen egyértelmű, a partjelző felemelte a zászlót, a játékvezető belefújt a sípjába, mi pedig megálltunk. Ha erre panaszkodnak, akkor mi ugyanazt tehetjük Nacho érvénytelenített góljára, miután Kimmich elesett, miközben egymást lökdösték.” – idézte az ESPN a Real Madrid edzőjét.