Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Jürgen Klopp egy dologban volt biztos, amikor elvállalta a liverpooli munkát, most kiderült, mi volt az

Jürgen Klopp kijelentette, hogy amint elfoglalta posztját, tudta, hogy imádni fogja a Liverpool vezetőedzői szerepét, sőt azt is elárulta, hogy távozása után is úgy érzi majd, hogy soha nem lesz egyedül.

...svg content...Fotó: Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője, miután 2-2-re végződött az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság West Ham United-Liverpool mérkőzése a londoni London Stadionban 2024. április 27-én. MTI/EPA/Andy Rain
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpoolt jelenleg irányító Jürgen Klopp bejelentette, hogy a szezon végén távozik posztjáról. A német szakember kilenc év után hagyja el a klubot, mely idő alatt jelentős sikereket ért el. Klopp most két utolsó mérkőzésére készül: először az Aston Villa ellen idegenben, majd a Wolverhampton Wanderers elleni hazai mérkőzéssel zárja le a szezont.

Klopp a klub honlapjának adott interjújában külön kitért arra, hogy a Liverpoolban elért siker különleges jelentőséggel bír számára. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Egy győzelem a Liverpoollal annyit ér, mint más klubbal öt”, mondta, majd hozzátette, hogy a jó pillanatok megélése önmagában is nagyszerű, de ezeket a pillanatokat együtt átélni a szurkolókkal teljesen más szintet jelent, és ez igaz a nehéz időkre is.

Klopp visszaemlékezett arra, hogy 2015-ben miért döntött úgy, hogy lerövidíti a nyaralását és elfogadja a Liverpooltól érkező ajánlatot. „Úgy érzem, mintha már 25 éve itt lennék, annyira pozitív volt minden. Nagyon vártam már a lehetőséget, izgatott voltam. Ki szerettük volna próbálni magunkat külföldön, és meg akartuk nézni, mit tudunk elérni Angliában” – mondta Klopp, majd hozzátette, egy pillanatra sem bánta meg a döntését, mivel azonnal otthon érezte magát.

Klopp szót ejtett a Liverpoolhoz fűződő kapcsolatáról is, amely érzése szerint jobb nem is nagyon lehetne.

„A Liverpoolnak adtuk életünk legjobb időszakát, és ez fordítva is igaz. Az a legjobb dolog, amit magammal viszek innen, hogy már megengedhetem magamnak azt, hogy úgy érezzem, soha többé nem leszek egyedül az életben” – fogalmazott a menedzser, utalva a klub híres szurkolói dalára, a „You’ll Never Walk Alone”-ra.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.