Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Kicsúszott a kifutópályáról felszállás közben egy Boeing 737-es Szenegálban, négyen súlyosan megsérültek

Újabb Boeing-incidens történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tim Dennert
Afrika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A szenegáli hatóságok számoltak be arról, hogy négy ember súlyosan megsérült, amikor a Transair Boeing 737-es repülőgépe felszállás közben lecsúszott a kifutópályáról Szenegálban, helyi idő szerint hajnali 1 óra környékén, a Blaise Diagne repülőtéren.

A helyi hatóságok közlése szerint „felszállás közben lezuhant egy Boeing 737-300-as repülőgép a szenegáli Blaise Diagne nemzetközi repülőtéren”. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A szenegáli infrastrukturális, szárazföldi és légi közlekedési minisztérium francia nyelvű közleményében később arról jelentett, hogy az Air Senegal HC301-es járata, melyet a Transair üzemeltetett, csütörtökön hajnali 1 óra 14 perc körül „túlfutott a kifutópályán”.

Az ABC News szerint a repülőgépen 78 ember utazott, köztük két pilóta és négy utaskísérő. A szenegáli hadsereg közlése szerint tizenegy ember megsérült, köztük négy ember jelenleg is életveszélyes állapotban van.

A közösségi médiában keringő videókon látszólag a Transair 6V-AJE sorozatszámú repülőgépe pihen egy füves területen: a gép bal oldali hajtóműve sérültnek tűnik, a kifutópálya melletti bozótot pedig látszólag filmképző hab borítja:

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.