Gáspár Bea laza nyári szettje, a BMW is erős

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
not image

Takács Petra

2021. június 21. - 04:10

Készült pár remek kép Beáról a Gáspár-rezidencián, ahol többek között egy hófehér új BMW is parkolt, ami remekül megy Győzike feleségéhez.

Győzike családja az egyik legnépszerűbb Magyarországon, bár ez a Győzike Show óta nem kérdés. Hiába telt el azóta sok év, miközben Evelin és Virág is felnőtt, a népszerűségük egyáltalán nem kopott meg.

Sőt, Evelin saját médiakarrierbe kezdett és igen szép számokat ér el. Ez részben a formájának is betudható, nagyon sok embernek adott erőt és motivációt ahhoz, hogy hasonló útra lépjenek. Valóban elképesztő átalakuláson ment keresztül, és ez csak a jéghegy csúcsa.

Virág is jelen van a közösségi médiában, ahol egyre otthonosabban mozog, de egyelőre a nővére diktálja a tempót és szinte minden nap láthatunk tőle valamilyen extrább tartalmat, amivel csak növeli a népszerűségi indexét.

Bea sem panaszkodhat, közel 140 000 követővel bír, aki 2017-ben nagyon nagyot ment a Konyhafőnök VIP-ban. Abban a műsorban is sokan kedvelték meg, miközben bizonyította, hogy nagyon penge a konyhában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.