Gáspár Evelin egészen mámorítóan néz ki az új fürdőruhájában

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021.június.20 - 10:54

Ez a fürdőruha is mámorítóan mutat Evelinen, aki egyre inkább beletanul a modellképek készítésébe és a különböző pózokba.

Sokáig epekedtünk azért, hogy végre jó idő van, és amikor már úgy tűnt, hogy imáink nem hallgattatnak meg, beütött a nagy forróság. Egyik pillanatról a másikra a higanyszálak felfutottak, az emberek pedig gyorsan vízpartot kerestek maguknak.

Talán ez az első nyár, amikor nem panaszkodnunk a melegre, még akkor sem, ha ömlik rólunk a víz. Nem akarunk panaszkodni, mert egyrészt régóta szerettünk volna jó időt, másrészt a koronavírus miatt bőven van mit bepótolnunk.

Szóval csak süssön a nap, legyen jó idő és az emberek mosolyogjanak minél többet. Jó látni, hogy mindenki sokkal felszabadultabb, köszönhetően a jó időnek és a nyitásoknak, amiket a beadott vakcinák tették lehetővé.

Ennél most nincs szexibb bikinis kép, Kim Kardashian tarolt

A nyár fontos kelléke a fürdőruha, ami a férfiak esetében sokkal egyszerűbb kérdést jelent, míg a nőknél ez kicsit más. Náluk mindez messze hangsúlyosabb, és egy szezont nem lehet csak szettel teljesíteni…

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.