Gáspár Evelin újabb hollywoodi szelfije, nagyot megy

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021.június.17 - 20:11

Evelin hétről hétre egyre inkább ráérez a közösségi médiás tartalmakra, amik nagyon feküdnek neki, és jól érzi magát ebben a világban.

Legalábbis nagyon meglepődnénk, ha nem így lenne, mivel a legtöbb kép erősen arról árulkodik, hogy kényelmesen és boldogan szeli a közösségi média habjait, ami egy ideje nem ismeretlen számára. Közben újabb kisebb mérföldkövet ért el, már több mint 170 000 követője van az Instagramon.

Evelin gyakorlatilag megtestesíti a sztárok fogalmát, miközben minden pillanatban csinos, vonzó és pontosan tudja, hogy milyen szögek állnak neki a legjobban. Ez ugyancsak arra utalhat, hogy sokat tanulhatott az elmúlt években.

Az utóbbi pár hónapban messze aktívabb is, és a népszerűsége napról napra egyre magasabb szintekre kerül. Még idén szinte biztosan meglesz neki a 200 000 követő, később pedig a félmillió sem elérhetetlen.

Gáspár Evelin szexi ruhája a meglepetésvacsorán Budapest egyik nagyon menő helyén

Kíváncsiak leszünk, hogy a Survivor például milyen hatással lesz ezekre a növekedésekre, különösen ha Evelin sokáig játékban tud maradni. Egyelőre semmit nem tudni erről, csak azt, hogy már visszatért a forgatásokról.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.