Fásy Ádám Zámbó Jimmy haláláról és a temetésről

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 27. - 10:13

Fásy Ádám azt is elárulta, hogy mi történt Zámbó Jimmy halálát megelőz estén, amikor még senki sem tudhatta, hogy milyen tragédia fog történni.

Az egész országot megrázta Zámbó Jimmy halála, a legenda mindössze 42 évesen ment el. A mai napig sokakat foglalkoztat a baleset, hogy mi is történt azon az éjszakán, ami végül a sztár életébe került.

Már 20 éve, hogy nincs velünk minden idők egyik legnagyobb magyar sztárja, aki 1975-től egészen halála utolsó órájáig zenélt. Nagy sikerek lehettek volna még előtte, minden túlzás nélkül a csúcson volt, amikor életét vesztette.

Fásy Ádám azok között volt, akik nem sokkal a halála előtt még beszélhettek Jimmyvel, és láthatták őt. Hajdú Péter vendége nem is sejthette, hogy pár órával később milyen tragédia fog történni.

Konyhafőnök VIP: ezt mondta Uszkó Laci Schobert Norbi továbbjutása után

„Nagyon szerettem, nagyon tiszteltem őt.” 2000 szilveszterén is találkozott a két sztár, de akkor semmit sem ittak. „Vízzel koccintottunk, halál normális volt, halál kedves volt.” A beszélgetés során Jimmy elmondta Fásynak, hogy bízik benne, és szeretne vele közösen dolgozni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.