Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

RTL Klub: sorozat készül Zámbó Jimmyről, visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. november 2. - 16:01

A TV2 mellett az RTL Klub is nagy bejelentésekkel készült, így többek között azt is megtudhattuk, hogy sorozat készül a 20 éve elhunyt legendáról.

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) idén is megrendezte a Big Picture-t. Kolosi Péter programigazgató az online konferencián jelentette be, hogy 2022-ben, amikor az RTL Klub a 25. születésnapját ünnepli, számos jól ismert közönségkedvenc mellett, a legendás műsorvezető párossal tér vissza a képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen! – írja az RTL Magyarország a közleményében.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Három új, heti fikciós sorozatot láthatnak majd a nézők, melyekből az egyik Zámbó Jimmy életét mutatja be, a Keresztanyu alkotóitól érkezik a Hotel Margaret napi széria, az RTL Most+-on pedig még idén látható lesz a Sisi életét bemutató történelmi sorozat.

Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató prezentációja elején kiemelte, hogy az RTL Klub eddig 206 estén volt a legnézettebb, csoportszinten pedig az RTL Magyarország továbbra is piacvezető főműsoridőben, a 18-49-es célcsoportban, és bár a lineáris nézettségi adatok továbbra is nagyon fontosak, ma már csak a teljes kép egy részét képezik.

Tóth Andi videóban fakadt ki a történtek miatt, keményen megmondta a magáét

Ennek oka az úgynevezett “other TV”, ami minden olyan tévékészülék használatot jelent, amely során a néző nem lineáris tévéadást néz, ilyen jellegű műsort néz vissza, vagy a készülékét másra használja, például streamingel. Az „other tv” növekedése pedig viharos gyorsaságú az utóbbi időben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2