Konyhafőnök VIP: ezt mondta Uszkó Laci Schobert Norbi továbbjutása után

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 27. - 07:27

Rácz Jenő is magasan értékelte Uszkó Laci teljesítményét, aki végül alulmaradt Schobert Norbival szemben, és neki kellett elhagynia a Konyhafőnök VIP versenyét.

Uszkó Laci az egyik legjobb karaktere volt a műsornak, és nem mellesleg stabil teljesítményt nyújtott. Noha a humor a munkája, ő volt a legfegyelmezettebb a konyhában, jó teljesítményt nyújtott.

Nem tűnt kérdésnek, hogy ott lehet a középdöntőben, vagy még annál is továbbjuthat. Végül azonban egy nagyon rossz nap végén neki kellett elhagynia a konyhát a középdöntő előtt.

Schobert Norbi mellett állt ott, aki szintén nem a legjobb napján volt túl, és a chefek döntése alapján ő kapta meg arra a lehetőséget, hogy a középdöntőben bizonyítson, többek között Tóth Vera mellett.

Rácz Jenő is sajnálta, hogy el kellett köszönniük Lacitól, mert összességében valóban egy igazán erős versenyzőt ismerhettünk meg a személyében, de most túl sok hibát követett el. Két komolyabb hibája is volt a végén, ami már nem fért bele, távoznia kellett.

Tóth Andi eszméletlenül szexi dekoltált képe igazi álom

„Laci, most nagyon sajnálom, hogy itt állsz előttem, mert úgy gondolom, hogy az egyik legízletesebb, és legkreatívabb tányérokat te hoztad nekünk. Most sajnos egy hülye banánhéjon elcsúsztunk, én csak így tudom értelmezni ezt, sajnálom, hogy el kell, hogy menjél.” – mondta Jenő.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.