Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Csiszár István Zámbó Jimmyként is elképesztő volt (videó)

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2021. november 22. - 08:05

Ráadásul egy világsztár oldalán léphetett színpadra a Sztárban Sztár leszek! győztese, aki esélyt sem adott a versenytársainak.

A sors furcsa fintora, hogy egyáltalán nem volt biztos Csiszár István továbbjutása a válogatók után, de akkora teljesítményt nyújtott, hogy azzal Majkát is komolyan meglepte.

Soron kívül A Jobbikból kilépett Jakabhoz máris 10 ezren csatlakoztak

A rapper kiválóan érzett rá, hogy Csisziből akár titkos favorit is lehet. Nem kellett csalódnia, mert a versenyzője a legjobb utánzó volt, és messze ő hozta a legstabilabb teljesítményt.

Az azonban, amit a döntőben nyújtott vasárnap este, minden képzeletet felülmúlt. A második produkciója is pokolian erősre sikeredett, ráadásul egy igazi világsztár mellett énekelhetett.

Miklósa Erika elfogadta a TV2 felkérését, és elénekelte a versenyzővel a legendás duettet, amit ezelőtt Zámbó Jimmyvel tett meg. Ennek már több évtizede, emiatt még különlegesebb volt a pillanat.

Csiszi olyannyira nem remegett meg a feladattól, hogy szinte tökéletesen hozta le Jimmyt. Erika művésznő is végtelenül elégedett volt, vastapsot kaptak, a Mesterek sem hittek a füleiknek.

Gáspár Zsolti hatalmas belépője, Majka kolbászt és tepertőt majszolgatott a döntőben

Ezzel Csiszár István olyan magasra tette a lécet, hogy nem lehetett kérdés, neki kell megnyernie a versenyt, és így is lett. A Mesterek is csak ámultak azon, hogy mire volt képes Csiszi, aki ezúttal is átszellemült, és tökéletes munkát végzett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.