Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Farm VIP: Paprika Dorina naponta háromszor fürdik

Nos, ez a farmon már nehézkesebb lesz, és mivel igencsak kényes a tisztaságra, ez valódi kihívást fog jelenteni számára.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy meglepetésre többek között Szabyest is szerepel az új Farm VIP-ban, ami érdekes kihívás számára. Rékasi Károly szintén igent mondott, aki rangidősként irányíthat, míg Bíró Ica sérültek érkezett meg a farmra.

Paprika Dorina a bemutatkozásában elmondta, jelenleg kozmetikusnak tanul és még mindig csak 18 esztendős. Schobert Norbi Jr. után ő a legfiatalabb versenyzője a műsornak, ami még szerencsét is hozhat számára, hiszen Rubint Réka fia 17 évesen megnyerte a játékot tavaly. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Dorina egy nagyon segítőkész embernek tartja magát, és mindig támogatja a körülötte lévőket. Ezzel együtt arra koncentrál, hogy mindenből a lehető legtöbbet hozzák ki, de azt elismeri, igencsak távol áll tőle a farmos közeg.

Dórina naponta háromszor fürdik

Pontosan emiatt döntött úgy, hogy elfogadja a felkérést, mert meg kell tanulniuk az embereknek megbecsülniük az értékeiket. Ami odahaza természetes, azt a farmon kemény munkával lehet megkapni, de áll elébe a kihívásnak.

Megjegyezte, városi lánynak tartja magát, emeletes házban él, semmi köze a tanyasi dolgokhoz, ugyanakkor készen áll a feladatra. „Ebből is a legjobbat kell kihoznunk.” – mondta Dorina, aki leginkább a tisztálkodás miatt aggódik.

Imádja a jó illatot, szereti, ha a fogai rendben vannak, és naponta háromszor fürdik. A Farm VIP-ban mások lesznek a lehetőségek, amitől valóban tart, attól azonban már kevésbé, hogy ne tudna beilleszkedni. „Próbálom minden erővel támogatni a csapattársaimat.”