Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Tom Cruise legendás magyar hangja a Farm VIP egyik esélyese lehet

Tom Cruise magyar hangja, Rékasi Károly akár még esélyes lehet az új Farm VIP-ban, minden megvan benne hozzá.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Farm VIP új mezőnye igencsak színesre sikeredett. Nagyon sokfajta karakter kapott helyet a mezőnyben, köztük Rékasi Károllyal, aki még mindig látványosan jól tartja magát.

Rékasi az interjúja elején úgy fogalmazott, nagyon régen született, egészen pontosan 1962-ben, viszont továbbra is nagyon kíváncsi ember és keresi a kihívásokat. Abban hisz, hogy ezek a dolgok viszik előre az életét az embernek, és nagyon nagy lendülettel szeretne haladni előre. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Felesége, akit szerelemből szeret, azt mondta neki, igyekezzen néha nem lendületből, dühből dönteni, adja meg magának, hogy valami megérjen benne. Úgy érzi, azt kell megtanulnia, hogy elfogadja a másik véleményét valamiről, ami ugyan más lehet, mint az övé, de neki is igaza van.

„Hogy az igazság nemcsak egyoldalú.” Szintén várja a csapatmunkát, ebben hisz, és nemcsak az egyéni teljesítményben, amit ugyancsak kiemelt, akárcsak azt, hogy 18 éves koráig vidéken élt, és a szüleivel szenet, építőanyagot szállítottak lovas kocsival.

Sőt, arra is fény derült, hogy Károly galambokat is tartott, és bízik benne, hogy az akkori tapasztalatai segítik majd a versenyét. Egyfajta próbatételnek is szánja a versenyt, kíváncsi rá, hogyan bírja majd, mert egészen a végéig akar maradni.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.