Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Exatlon: Dóri megint elsírta magát, nem bírja a vereséget

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Takács Petra

2021. május 18. - 12:10

Dóri számára már egy elvesztett futam is nehézségeket jelent, valamiért ezt nehezen tudja feldolgozni.

Az Exatlon Hungary harmadik évada is a végéhez közeledik, kevés idő maradt hátra, ami részben jó, részben rossz. Jó, mert megtudhatjuk, hogy kik lesznek a győztesei a nagy versenynek, ami lassan fél éve tart.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Rossz, mivel véget ér a nagy kaland, és egy ideig biztosan nem láthatunk ilyen versenyeket, ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy a háttérben már javában forgatják a Ninja Warrior új évadát, ami részben hasonló, mint az Exatlon.

Jelenleg azonban még minden az Exatlonról és a dominikai kihívásokról szól. Hamarosan kiderül, hogy kik alkotják a legjobb lányok mezőnyét, aminek Dóri gyakorlatilag biztos résztvevője lehet, és nagy favorit.

Opitz Barbi szerény dekoltázsos képe is elnyerte a követők tetszését

A képességei egyértelműen feljogosítják erre, de miután fejben néha nincs ott, és drámai módon fogja fel a vereségeit, ezen az egész győzelme is múlhat. Valójában talán csak Gréti lehet rá igazán veszélyes, aki sokkal erősebbnek tűnik mentálisan.

Ha Gréti is ott lesz a döntőben, akkor nagy esélye lehet a győzelemre, mivel egyértelműen jobb, mint Anna és Vivi a másik oldalon. Ha félre tudja tenni, hogy ez lassan már csak egyéni játék, akkor Dóri igen komoly veszélyben érezheti magát. Legutóbb is bizonyította, hogy könnyedén kizökkenthető, és elsírta magát a vesztes futam után.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.