Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Opitz Barbi szerény dekoltázsos képe is elnyerte a követők tetszését

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
not image

Takács Petra

2021. május 18. - 12:13

Barbi egyre csinosabb és csinosabb, illetve jól látható, hogy elkezdtek előkerülni a nyáriasabb szettek, bár az időjárás még mindig problémás.

Noha már május közepét írjuk, és látótávolságba került az első igazi nyári hónap, még mindig nem lehetünk elégedettek az időjárással, ami túlságosan is szeszélyes. Nem a legjobbak a kilátások a hirtelen lehűlésekkel és esőzésekkel.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Ez nyilván nincs jó hatással az ember kedvére, mert már mindannyian várjuk, hogy folyamatosan jó idő legyen, sokat legyünk odakint, hiszen a vírus 1,5 éven át bizonyos szempontból „bezárva” tartott bennünket.

Most, hogy itt a nyár, mindenki menne és menne, de nemigazán tud, mert rossz az idő. A nyári szetteket a sztárok is bekészítették, többek között Opitz Barbi is, akitől egyáltalán nem állnak távolabb a merészebb ruhadarabok.

Úgy áll ez a ruha Vajna Timin, mint az álom

Az egyik legszínesebben öltözködő sztárról beszélünk, aki imádja az ehhez hasonló összeállításokat, amik nem utolsó sorban kényelmesek is. A rajongók nyilván díjazzák ezeket a szetteket, és ezt tették legutóbb is.

„De gyönyörű vagy drágaságom! És aki az ellenkezőjét mondja, az csak irigy! Tökéletes arc, haj, hang, szív… Értékes ember vagy! A szívem énekesnője egy életen át” – írta az egyik kommentelő Barbi új posztja mellé.