Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Ninja Warrior: Szujó Zoltán a kulisszák mögött (videóval)

Fotó: Instagram/Till Attila
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Zajlanak az események a Ninja Warrior új évadának háza táján, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik, és mivel sok idő telt el az előző szezon óta, a nézők még izgatottabbak.

A TV2 semmit sem bíz a véletlenre, számtalan nagyobb produkcióval jelentkezik, így senkinek sem kell aggódnia, amikor pár héten belül az Exatlon Hungary harmadik évada véget ér, és kiderül, kik lesznek a nyertesek.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A kereskedelmi csatorna sorra jelenti be az új műsorait, és az idei év második fele különösen sűrű lesz. Nem egy nagy produkció van gyártás alatt, többek között a Ninja Warriorral, ami ígéretesnek tűnik.

A bejelentés már megtörtént, és arra is fény derült, hogy megkezdődtek a forgatások. Nyilván nem élőben fog zajlani a verseny, és még egy ideig nem is kerülnek adásba ezek a részek. Till Attila a legújabb instagramos videójában elmondta, hogy ősszel térnek vissza, addig pedig forgatnak.

Őrület, mennyire szexi a Baywatch egykori sztárja bikiniben

Jó hír, hogy Kiss Ramóna is ott van a műsorvezetők között, akit legutóbb a Dancing with the Stars első évadában láthattunk. Ez most részben új szerep lesz számára, de kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egészen kiváló munkát végezzen, ebben biztosak lehetünk.

Szintén érdekes lesz látni Szujó Zoltánt, az egykori F1-es riportert és kommentártort, akit épp szövegtanulás közben vette videóra Tilla. A hangulat remek, a látvány pedig önmagáért beszél a hatalmas pályával.