Exatlon: videón, ahogy Bálint és Anna elsírja magát András távozása miatt

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021.május.15 - 16:27

Hiába ellenfelek, mind fontosak egymásnak, hiszen hónapok óta alkotnak egy mezőnyt, és mindig fájó, ha egy barátot elveszítenek.

A bajnokok és a kihívók közül többen is hónapok óta vannak Dominikán az Exatlon Hungary harmadik évada miatt, mely minden eddiginél intenzívebb, drámaibb és fordulatosabb. Az ember néha még a szavakat sem találja…

Pénteken mi is csak fogtuk a fejünket, sorra jöttek a bejelentések és a párbaj maga volt a sokk. Mindenfajta túlzás nélkül írhatjuk ezt, mert amit András és Dani letett az asztalra, az valami hihetetlen volt…

Őszintén sajnáltuk Andrást, mert az első naptól kezdődően hatalmas lendülettel hajtott, és nála talán senki sem vette komolyabban a versenyt. Emiatt is volt sokszor dühös, ha nem jöttek össze a dolgai, vagy a társainak.

Vasvári Vivien szuper-szexi fehérneműs képénél most nincs jobb

A közösségi médián keresztül jó pár támadást kapott emiatt, de a többség nem tudja, hogy milyen az Exatlonban versenyezni. Minden egyes nap teljesíteni kell, és semmi rossz nincs abban, ha valaki nagyon akar.

András valóban nagyon akart, és a párbaján 110%-ot adott, akárcsak Dani. Eleinte úgy tűnt, hogy Andris simán hozza a párbajt, de fordult a kocka és az utolsó körben egy apró kis különbség döntött. Érdemes megnézni a felvételt, ahogy Bálint és Anna is elsírta magát, hiszen megkedvelték Andrást, akivel hónapok óta versenyeztek.