Clouds
21 Budapest
Dollár
356,52 Ft
Euró
387,77 Ft
Font
441,32 Ft
Bitcoin
23,113 $

Palik László eddigi legdrámaibb bejelentése az Exatlonban, újabb sokk

Fotó: Instagram/Palik László
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött az a nap, amitől már sokan tartottak, de valahol várható is volt, hiszen egy ideje érett a dolog, és egy újabb nagy fordulat következett be.

Nagyon nehéz lenne egy rövid összefoglalót készíteniük a szerkesztőknek az Exatlon Hungary harmadik évadáról, ami még mindig nem ért véget. Pár hét múlva derül ki, hogy ki lesz a két nyertese az aktuális szezonnak.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Néhol már döbbenetes volt, hogy a versenyzők milyen gyorsan távoznak sérülés, vagy betegség miatt. Mintha minden összeesküdött volna ellenük, ami elsősorban a bajnokokra igaz, bár a kihívóknál például a legjobbnak tartott Daninak kellett repülőre ülnie egy súlyos lábsérülés miatt.

A bajnokok szinte fel sem eszméltek egy társuk elvesztése után, már jött a következő sokkoló hír, vagy sérülés. Franciska, Janka, S. András, Lilkó… Mind párbaj nélkül hagyták el az Exatlont, mert az élet így hozta, és nem mutathatták meg, hogy mire képesek igazán.

Egy ideje Krisztiánért kellett aggódnunk, aki egy nagyon szerencsétlen mozdulat végén sérült meg súlyosabban. Heteken át csak a pálya széléről figyelte az eseményeket, és amikor visszatért, egyre inkább fájni kezdett a keze.

Exatlon: Dave kertelés nélkül megmondta a magáét Dórinak

Ezzel nem ért véget a történet, mert közben a bal kezére is súlyosabban megsérült, ami miatt kétszer kórházba vitték. Sejteni lehetett, hogy komoly a gond, és Palik László csütörtökön jelezte, pénteken friss információkkal fog szolgálni, még a párbaj előtt.

Palik a döntést a medáljáték után közölte, mivel Krisztiánnak volt még egy felülvizsgálata a kórházban. Az újabb sérülés nem teszi lehetővé, hogy folytassa, amit természetesen nagyon sajnál. Egyszerűen ez már hihetetlen… “Így kellett lennie, az élet próbára akar tenni.” – mondta a búcsúzáskor.

A párbajra nem várt módon a kihívókat is elhívták, akik így hallhatták a bejelentést és Krisztián, illetve Palik beszédjét, ami nagyon mély és érzelmes volt.