Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Exatlon: Dave kertelés nélkül megmondta a magáét Dórinak

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021. május 14. - 14:07

Dave és Dóri privát beszélgettek a megnyert végjátékot követően, ami után nagyon jó volt a hangulat a csapatnál. Ez a beszélgetés azonban nem erről szólt, és néhol kissé kellemetlennek tűnt a helyzet, miközben Dave-től nagyon távol állnak az ehhez hasonló „szappanoperák”.

Dóri maga kereste meg az egykori győztest, hogy beszéljen vele, mert nemigazán tetszett neki, hogy szerinte Grétitől amiatt is tarthatja a távolságot, mert fejben már az egyéni versenyre koncentrál. „Bennem nincsenek ilyen érzések.” – mondta Dóri.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Dóri hangsúlyozta, túl lelkis tud lenni, és ezek a dolgok képesek befolyásolni út. Állítása szerint mindig csak az adott futamra koncentrál, nem jár a fejében az egyéni játék, hiába van szó komoly pénznyereményről.

„Nem gondolom, hogy a rivalizálás rossz dolog, viszont nekem van erről egy véleményem: rivalizálni nem szoktam.” – folytatta Dóri, akinek a gondolatai természetesen nem maradtak válasz nélkül. Dave tisztázta, a cél közös, vagyis minél több játékosnak kell ott lennie az egyéni versenyben.

„Ez az egyéni szakasznál ez már elkerülhetetlen lesz. Kettő, nem szeretnék viszályt és vitát okozni senki között. Szeretnék ezekből a szappanoperás dolgokból igazából kimaradni, és arra fókuszálni, amiért jöttem.”

Exatlon-Franciska “dinnyekerek” feneke a nap képe

Davei kiemelte, ő amiatt van ott, hogy tippeket adjon, akár a versenyen, akár a döntő szakaszt illetően, amit ő már korábban átélt. „Gyakorlatilag én csak egy kulcsot adok az ajtóhoz, ezt ti nyitjátok ki, ti csináljátok meg az egészet.”

Dóri azt taglalta, hogy ő nem ilyen versenyző, és ha volt is ilyen gondolata Dave-nek, akkor azt felejtse el. „Mint például, amikor mondtad, hogy azt hitted, alfahím vagyok, az sincsen így.” – folytatta.