Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Exatlon-Franciska “dinnyekerek” feneke a nap képe

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Imádjuk Franciska karakterét, aki csak úgy izzik az energiától, és finoman szólva sem áll tőle távol a minőségi erotika, rendkívül szexi a képeken.

Aki figyelemmel követi az Exatlon Hungary idei évadát, az tudhatja, hogy mennyire fordulatos eseményeken vagyunk túl, és még csak most jön a java a fináléhoz közeledvén. Pár hét maradt hátra, és ki tudja, mit hoznak a következő napok…

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Egészen sokkoló pillanatokat éltünk át a harmadik szezonban, többek között Franciska miatt is, akinek a második sérülése olyan súlyos volt, hogy azt többen is megkönnyezték. Soha nem fogjuk elfeledni azokat az üvöltő hangokat, amik akkor törtek ki a bajnokból.

Sokan rögtön lábtörésre gyanakodtak, de nem volt sokkal jobb a helyzet, mert a bokájában több szalag is felmondta a szolgálatot. A következő drámai pillanat volt, amikor Palik László közölte a rossz hírt…

Zámbó Krisztián szerint, ha Jimmy túl is éli a balesetet, már nem lett volna a régi

A bajnok bajnokként távozott, és senki sem tudta legyőzni őt, mivel párbaj nélkül kellett távoznia Dominikáról, hasonlóan több társához. Franciban azonban valóban megvolt az erő ahhoz, hogy megnyerje a versenyt.

Azóta szerencsére feldolgozta az eseményeket, és sorra dobja ki magáról a szexibbnél szexibb képeket. Ő is nagyon várja már az igazi nyarat, és ennek jegyében egy szexi bikinis képet prezentált magáról, rajta a fenekével is, mely olyan kerek, mint egy tökéletes dinnye.