Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: Anna akár súlyosan is megsérülhetett volna

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére nem lett belőle baj, de ez a rossz mozdulat akár nagyon sokba is kerülhetett volna a versenyzőnek.

Az Exatlon egy komoly verseny, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is. Aki nincs ott igazán fejben, az könnyen megsérülhet. Néha pedig a túlzott akarás vezet oda, hogy valaki idő előtt esik ki a versenyből.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Dani és Franciska, a két nagy esélyes egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen feladni az Exatlont. Mindketten egy nagyon szerencsétlen mozdulat végén sérültek meg, ami végül a versenyükbe került, és már nincs visszaút számukra a csapatukhoz.

Ez intő jel lehet a versenyzőknek, akiknek többek között az örömködésnél is figyelniük kell, mert akár abba is bele lehet sérülni, mint bármilyen más sportban. Számos példát láthattunk arra, hogy egyes sportolók pontosan ebbe sérültek bele, akár súlyosabban.

Nehéz lenne ennél vonzóbb képet készíteni Rúzsa Magdiról

Anna, aki egy ideje egy óriási lelki hullámvasúton ül, nagyon boldog volt, hogy végre nyerni tudott. Annyira örült, hogy nem figyelt oda és majdnem összetörte magát a pódiumon. Hirtelen mindenki megijedt a jelenet láttán.

A kihívók versenyzője gyorsan megerősítette, hogy nem lett baja, szóval szerencsésen megúszta. Anna kiváló példája annak, hogy ha valaki nincs rendben lelkileg, az a teljesítményére is erősen kihathat, mivel már hetek óta messze a szintje alatt van.