Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Nehéz lenne ennél vonzóbb képet készíteni Rúzsa Magdiról

Egy újabb remek fotó jelent meg a sztárénekesnőről, akire nehéz lenne olyan ruhát találni, ami ne állna jól számára.

...svg content...Fotó: Rúzsa Magdolna
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magdit is megviselheti ez az elmúlt több mint egy év, mivel a koronavírus teljesen padlóra küldte a zeneipart, a koncertek sorra maradtak el és egyelőre nem tudni, hogy mi lesz később, vagy mikor lehet nyitni.

Ha a jelenlegi számokat nézzük, akkor még egy darabig nem reális arra gondolni, hogy megkezdődjenek a nyitások. Az pedig még távolabb lehet, hogy újra önfeledten mehessünk bulizni, koncertezni. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Viszont, ha végre vége ennek a borzalmas rémálomnak, biztosak vagyunk benne, hogy egyik pillanatról a másikra képesek leszünk azt magunk mögött hagyni. Szükségünk is lesz rá, mert ez az időszak egyszerűen mindenkit padlóra küld mentálisan.

Két kép, ami megmutatja, mennyire szerencsés férfi Rácz Jenő

Sokat segíthet majd a „felépülésben” a zene, a koncertek és az az élmény, ami már régóta nem adatik meg. Soha nem gondoltuk volna, hogy valami hasonlóban lehet részünk, viszont ez is bizonyítja, hogy bármi megeshet.

Magdi addig is csak úgy szórja a szebbnél szebb tartalmakat magáról, a különböző divatfotókat, melyeken csodálatosan mutat, minden elismerésünk az énekesnőnek, valamint a mögötte dolgozó stábnak.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.