Két kép, ami megmutatja, mennyire szerencsés férfi Rácz Jenő

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő joggal lehet büszke a menyasszonyára, hiszen egy nagyon csinos és vonzó nőről beszélhetünk, aki érzi a divatot.

Jenő és Dóri már nagyon készülnek a közös nagy napjukra, hiszen nyáron hivatalosan is összekötik az életüket. A házasság egy szent dolog, ami örök életre szól, és reméljük, hogy Jenőéknek sikerül ezt megvalósítaniuk.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A szerelmük még mindig nagy hőfokon ég, ezt mindig elmondják és mindez látszik is a róluk készült felvételeken. Remek párt alkotnak, és közben folyamatosan tervezik a közös jövőjüket, ami mindkét félnek önbizalmat ad.

Nagyon sokat ad hozzá az életünkhöz, ha van mellettünk egy biztos pont, ilyenkor a munka is teljesen más szintre kerül, a kedvünk is sokkal jobb. Megannyi pozitív hatással jár, ha a lelkünk megtalálja a másik felét.

Igazi álom BMW-vel jelent meg a Konyhafőnök VIP sztárja

Úgy tűnik, hogy Jenő és Dóri esetében ez megtörtént, nagyon hálásak a sorsnak, hogy egymásra találhattak, amiben a Konyhafőnök volt a legnagyobb segítségükre. Ebben a műsorban ismerhették meg egymást, és azóta sok minden történt velük.

Dóri a Nyerő Páros óta igazán népszerű lett és sorra jelennek meg róla a különböző divatfotók, amik tökéletesen mutatják be az alakját. Nemigazán láttuk még ugyanabban a szettben, többek között erre is figyel.