Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Igazi álom BMW-vel jelent meg a Konyhafőnök VIP sztárja

Azt kell mondjuk, tökéletesen illik a híres és elismert chefhez ez a típus, aki a megszokott módon a humort sem engedte el.

...svg content...Fotó: Instagram/Sárközi Ákos
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon kedveljük Sárközi Ákos karakterét, mert egyrészt egy nagyon intelligens és jól nevelt férfiról van szó, másrészt remekül bánik az emberekkel. Nem utolsó sorban jó humora van, illetve kiváló szakember.

A Konyhafőnökben már nem egyszer bizonyította ezt, és sokszor csak ámulunk, mikre képes a konyhában. A sok nehezítés ellenére is olyan dolgokat üt össze, amit a többség órák alatt sem tudna megcsinálni. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Nem kérdés, hogy Ákos vérében van a szakma, és mindig képes meglepetést okozni. Alig várjuk, hogy elinduljon a következő szezon, mert remek triót alkotnak ők együtt, kiegészülve Zével és Jenővel, akik szintén teljesen más karakterek.

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

Talán pontosan ez az egyik nagy titka a műsor sikerének, hogy ennyire más személyiségek ők hárman. Ha igazán odateszik magukat, akkor abból garantáltan nagy lesz a show, de egyedül is remek személyiségek.

„Na jó, hova vigyelek?!” -tette fel a kérdést a nagy mackónak Ákos a BMW mellett állva. Egy típus, ami tökéletesen illik hozzá, a stílusához és még a család is könnyedén elfér benne, köztük a fehér mackóval.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.