Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

Szuper-szerencsésnek érezheti magát Vasvári Vivien párja, akij jelenleg Dubajban tartózkodnak egy kiruccanás során.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy férfi sok szempontból lehet szerencsés szíve választottja mellett. Itt nemcsak a külsőségekről van szó, de az is hozzátartozik az összhatáshoz, szóval csak nevetni tudunk, amikor azt halljuk, hogy nem számít a külső…

Minden számít, így az is, hogy hogyan néz ki a másik személy, mivel az indítja be a vágyakat, a vonzalmat, nemcsak a lélek, a gondolkodásmód. A legapróbb dolgok is számítanak, főleg, ha egy női testről van szó. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A nőkön számtalan olyan rész van, melyektől rendkívül vonzóak tudnak válni, és kiemelkednek a tömegből. Azok, akik jó genetikával lettek megáldva, és odafigyelnek magukra, nagyon jó helyzetben vannak.

Carmen Electra keblei mindent felülmúlnak, tökéletes

Vasvári Vivien enyhén szólva is jó genetikákkal született, az alakja szinte tökéletes, nem csoda, hogy ennyire foglalkoztatott a modellszakmában. Sorra jelennek meg róla a vonzóbbnál vonzóbb képek, amiket nehéz kommentálni.

Mint azt már tudhatjuk, Vivi Dubajban kapcsolódik ki a párjával, és remekül érzik magukat. Ez a laza kis fekete szett pedig megint őrjítőre sikeredett a részéről, amivel látható módon a követők is egyet tudtak érteni. Pár óra alatt könnyedén 9 ezer fölé ment a likeok száma.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.