Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. március 15. - 11:48

Szuper-szerencsésnek érezheti magát Vasvári Vivien párja, akij jelenleg Dubajban tartózkodnak egy kiruccanás során.

Egy férfi sok szempontból lehet szerencsés szíve választottja mellett. Itt nemcsak a külsőségekről van szó, de az is hozzátartozik az összhatáshoz, szóval csak nevetni tudunk, amikor azt halljuk, hogy nem számít a külső…

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Minden számít, így az is, hogy hogyan néz ki a másik személy, mivel az indítja be a vágyakat, a vonzalmat, nemcsak a lélek, a gondolkodásmód. A legapróbb dolgok is számítanak, főleg, ha egy női testről van szó.

A nőkön számtalan olyan rész van, melyektől rendkívül vonzóak tudnak válni, és kiemelkednek a tömegből. Azok, akik jó genetikával lettek megáldva, és odafigyelnek magukra, nagyon jó helyzetben vannak.

Carmen Electra keblei mindent felülmúlnak, tökéletes

Vasvári Vivien enyhén szólva is jó genetikákkal született, az alakja szinte tökéletes, nem csoda, hogy ennyire foglalkoztatott a modellszakmában. Sorra jelennek meg róla a vonzóbbnál vonzóbb képek, amiket nehéz kommentálni.

Mint azt már tudhatjuk, Vivi Dubajban kapcsolódik ki a párjával, és remekül érzik magukat. Ez a laza kis fekete szett pedig megint őrjítőre sikeredett a részéről, amivel látható módon a követők is egyet tudtak érteni. Pár óra alatt könnyedén 9 ezer fölé ment a likeok száma.