Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Vasvári Vivi már Dubajban van

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. március 14. - 13:28

Vivi ismét repülőre ült, és egy újabb csodálatos helyre látogatott, de természetesen nem feledkezik meg a követőiről.

Vasvári Vivien egy nagy utazó, imád utazni, ami összességében a világ egyik legcsodálatosabb dolga. Nincs is jobb dolog annál, mint amikor új dolgokat látunk, ismerünk meg, amikről eddig csak álmodozhattunk.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Koronavírus idején minden sokkal bonyolultabbá vált, mert a világ egyes részei nem érhetőek el, vagy csak korlátozott mértékben. Soha ezelőtt nem volt példa hasonlóra a modern történelemben, így ez egy mindenki számára új helyzet.

Magyarországon például a harmadik hullám okoz nagyon súlyos károkat, és várhatóan az előttünk álló hét lesz a legnehezebb, mióta kitört a járvány. Emiatt fontos, hogy a lehető legóvatosabbak legyünk.

Rubint Réka feneke már közel tíz évvel ezelőtt is klasszis volt

Az utazások során is erre hívják fel az emberek figyelmét, akiknek több teszten is át kell esniük, máskülönben nem léphetnek be az adott ország területére. Vivi például a csodálatos Dubaj felé vette az irányt.

Az elmúlt hónapokban több csodálatos helyen is volt a híres modell, és most úgy döntött, hogy újra egy melegebb helyre utazik, ami a már említett Dubaj. Egy hely, ahol semmi sem lehetetlen és tele van érdekességekkel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.