Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Rubint Réka feneke már közel tíz évvel ezelőtt is klasszis volt

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Hujber Dávid

2021. március 14. - 10:28

Schobert Norbi nagyon szerencsésnek érezheti magát, hogy egy ilyen nő van mellette, aki Magyarország egyik legformásabb teste is.

Sok támadás éri Rékát és Norbit, de az vitathatatlan, amit elértek a pályafutásuk alatt. Egy óriási fitneszbirodalmat hoztak létre, melynek sikereire nemzetközi szinten is felkapták a fejüket az emberek.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Nem kérdés, hogy a duó egymás nélkül nem lehetett volna ennyire sikeres, hiszen folyamatosan támogatták és támogatják egymást továbbra is. Nagyon erős a kapocs közöttük, amit eddig semmi sem tudott szétszakítani.

Nehéz lenne őket külön elképzelni, és még ilyen hosszú idő után is szerelmesek egymásba. Ritka az olyan erős kapcsolat, mint az övék, miközben minden nehézségen túl tudták tenni magukat, és csak arra koncentrálnak, ami igazán fontos.

Opitz Barbi újra villant, bomba a teste

Norbi nem egyszer hangsúlyozta már, hogy nagyon hálás az égieknek Réka miatt, aki külön karriert is csinált, és nagyon sikeres. Rengeteg embernek segít a formálódásban, abban hogy egészségesebb életet éljenek.

A fitneszguru egy közel tíz évvel ezelőtti képet osztott meg magukról, és Réka már akkor bombasztikusan nézett ki, feneke mindenki másnál kerekebb volt. Azóta csak tökéletesítette azt, és izmosabb, mint valaha.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.