Dollár
433,24 Ft
Euró
418,12 Ft
Font
466,89 Ft
Bitcoin
19,393 $

Carmen Electra keblei mindent felülmúlnak, tökéletes

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2021. március 14. - 11:33

Carmen Electra egy pillanatra sem hagyja unatkozni követőit, akik mindig izgatottan várják, hogy mivel áll elő a híresség.

Nagy hibát követnek el azok, akik leírják a „régi” sztárokat, mert sokan közülük még negyven és ötven felett is felveszik a versenyt a fiatalokkal. Sőt, azt kell mondjuk, hogy néhány esetben esélyt sem adnak nekik.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Nem egy sztárnál vettük észre azt, hogy valójában jobban áll nekik az idő, mint amikor fiatalabbak voltak. Többen pedig kortalanok, ugyanúgy tarolnak, mint húsz vagy majdnem harminc évvel ezelőtt, amikor megismerhettük őket.

Nem kérdés, hogy a Baywatch soha nem lett volna annyira népszerű, ha anno Carmen Electra nem kap benne szerepet. Már a puszta megjelenésével is sokkolta a közönséget, akik a világ egyik legjobb nőjének tartották a szépséget.

Eszméletlenül szexin feszül Tolvai Reni kerek fenekén a ruha

Még mindig az, hiába telt el több mint húsz év, olyan formája és testi adottságai vannak, amire már nehéz lenne jelzőket találni. Mindig meg tud lepni bennünket a színésznő és modell, hogy hova tudja fokozni a hangulatot.

Most egy „nyuszis” képpel köszönt be, amivel megint felforrósította a hangulatot. A ruhadarab finoman szólva is kihangsúlyozza a kebleit és a dekoltázsát, amivel férfiak millióit kergetheti őrületbe a közösségi médián keresztül.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.