Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Vasvári Vivi ezt most megint rendesen odatette, királynői a formája

Vivi még a hétvége előtt gondoskodott arról, hogy a követői dobjanak pár likeot az új képére, ami nagyon népszerű lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig érdekes figyelni, hogy a hírességek mekkora aktivitást váltanak ki az emberekből, és ezt milyen tartalmakkal érik el. Országonként eltérnek a trendek, így például, ami Amerikában nagyot megy, az nem biztos, hogy Magyarországon is így van.

Szerencsére bőven vannak hírességeink, akik aktívak és nagyon nagy tábort mozgatnak meg. Ez általában több százezres követőtábort jelent az Instagramon vagy a Facebookon, amik az életünk részévé váltak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A hírességek közül képtelenség kikerülni Vasvári Vivient, aki egy ikonná vált, és garancia a sikerre. Nem véletlenül van ilyen sok fotózása, és sorra reklámozza a különböző termékeket, hiszen nagyon népszerű.

Palvin Barbi autótulajdonos lett, nem akármilyen verdája lett

Ráadásul ezt olyan formában teszi meg, hogy sokszor még az állunkat sem találjuk. Egyértelműen Magyarország egyik legvonzóbb nője és olyan teste van, amiről a többség csak álmodozhat, főként a gének miatt.

Most egy fehérneműs képpel csillogtatta meg a szépségét, kombinálva mindezt egy fekete színű bőrkabáttal. Öt perccel a posztot követően a likeok száma már majdnem ezer felett járt, köztük Gáspár Evelinnel.

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.