Dollár
427,96 Ft
Euró
421,62 Ft
Font
481,45 Ft
Bitcoin
19,971 $

Vasvári Vivi ezt most megint rendesen odatette, királynői a formája

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. március 13. - 09:29

Vivi még a hétvége előtt gondoskodott arról, hogy a követői dobjanak pár likeot az új képére, ami nagyon népszerű lesz.

Mindig érdekes figyelni, hogy a hírességek mekkora aktivitást váltanak ki az emberekből, és ezt milyen tartalmakkal érik el. Országonként eltérnek a trendek, így például, ami Amerikában nagyot megy, az nem biztos, hogy Magyarországon is így van.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Szerencsére bőven vannak hírességeink, akik aktívak és nagyon nagy tábort mozgatnak meg. Ez általában több százezres követőtábort jelent az Instagramon vagy a Facebookon, amik az életünk részévé váltak.

A hírességek közül képtelenség kikerülni Vasvári Vivient, aki egy ikonná vált, és garancia a sikerre. Nem véletlenül van ilyen sok fotózása, és sorra reklámozza a különböző termékeket, hiszen nagyon népszerű.

Palvin Barbi autótulajdonos lett, nem akármilyen verdája lett

Ráadásul ezt olyan formában teszi meg, hogy sokszor még az állunkat sem találjuk. Egyértelműen Magyarország egyik legvonzóbb nője és olyan teste van, amiről a többség csak álmodozhat, főként a gének miatt.

Most egy fehérneműs képpel csillogtatta meg a szépségét, kombinálva mindezt egy fekete színű bőrkabáttal. Öt perccel a posztot követően a likeok száma már majdnem ezer felett járt, köztük Gáspár Evelinnel.