Palvin Barbi autótulajdonos lett, nem akármilyen verdája lett

Fotó: Instagram/Palvin Barbi
not image

Hujber Dávid

2021.március.12 - 19:06

A világhírű modellnek jó ízlése van, csak gratulálni tudunk a választásához, kiváló döntés volt a részéről.

Hálásak lehetünk, hogy Palvin Barbi időről időre betekintést ad az életébe a közösségi médián keresztül, ahol sok millió követője van. Az évek alatt valóban világhírnévre tett szert, amit nem kell különlegesebben magyarázni.

Noha gyakorlatilag már mindent elért a modellszakmában, még mindig fiatal és sok siker állhat előtte. Ami ennél is fontosabb, boldog, hiszen egy kiegyensúlyozott kapcsolatban él, egyszerűen jó rájuk nézni.

A két fiatal remek egységet alkot, ez a videókból, illetve a képek alapján is hamar lejöhet az embernek. A privát videók pedig viccesek, és olyasvalamit mutatnak a családról, amit eddig nem láthattunk.

Visszatért Palvin Barbi, méghozzá egy extra-szexi képpel

Barbi igyekszik kiszolgálni a több mint 15,6 milliós követőtáborát, ami hatalmas aktivitást is jelent az Instagramon számára. Amikor posztol, akkor annak általában nagy visszhangja van, rengeteg like fut be.

Így volt ez most is, amikor bejelentette, hogy immáron végre elmondhatja magáról, hogy autóvezető és autótulajdonos lett. A jelenleg Amerikában tartózkodó modell a jelek szerint egy új Teslát vásárolt, tehát az elektromos technológia mellett tette le a voksát.

Innen is szeretnénk gratulálni Barbi, nagyon élvezni fogod, főleg egy ilyen menő verdával, aztán hajrá, gyűjtögesd csak a kilométereket!