Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Exatlon: András szerint Krisztián a sérülésével idegesíti a kihívókat

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

András biztos benne, hogy Krisztiánnak jelenleg inkább vannak mentális kérdései, mint fizikai a kézsérülése miatt.

Újabb lejtmenetbe kezdtek a bajnokok, akik a hétfő után a keddet is elbukták, így a kihívók látogathatták meg a majmokat. Nem egyszerű a bajnokok helyzete, hiszen nagyon meleg van a faházban, és egyre csak fogyatkoznak.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Krisztián három hét pihenő után tért vissza, de a keze még mindig fáj, és egyre inkább azt érzi, hogy nehezen megy neki a játék. Kedd este a verseny után András őszintén ült le beszélgetni a csapattársával, mivel szerinte ez már nem fog beleférni.

András nem érti, hogy Krisztián miért nem hisz jobban magában, mivel a pályán a leggyorsabb, még a sérülése ellenére is. Sőt, szerinte ezzel idegesíti is a kihívókat, hogy ők egészségesen nem tudják utolérni, de az ügyességinél gondjai vannak.

Nicole Scherzinger bikinis képe után rohanunk is le a terembe edzeni

„Biztos bántja őket, engem is bántana.” – mondta Krisztián Andrásnak. „Ha tudod a választ, akkor ezt használd ki! Ebből tudod felszívni magad. Tizenhét nap van hátra, és ezt nem engedhetjük el. Ígéretet tettünk egymásnak.”

Krisztián elismerte, valóban nem érzi magát a topon, de nem adta fel, ugyanakkor szerinte legutóbb fejben volt gyenge, egyszerűen elfáradt. „Ezt helyettem nem tudja más megcsinálni, ezt nekem kell eldöntenem fejben.”