Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Nicole Scherzinger bikinis képe után rohanunk is le a terembe edzeni

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nők százezreit, millióit motiválhatja egyetlen egy képével a híres énekesnő, akinek bombasztikus teste van.

Ha tippelnünk kellene, minden bizonnyal köztetek is vannak már, akik keményen készülnek az idei bikiniszezonra, amire hosszú hónapok óta várunk. Életünk legintenzívebb nyara lehet ez a hosszú és nehéz szünet után, amit a koronavírus generált.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Jó hír, hogy immáron nemcsak otthon és odakint lehet edzeni, mivel újranyithattak az edzőtermek. Ugyanakkor legyetek óvatosak, mert amikor ilyen hosszú időt hagy ki az ember, könnyebben megsérülhet, vagy olyan izomláz lesz rajta úrrá, hogy utána még mozogni is nehézkes.

Mivel a nyár már valóban ott van a bejáratunk előtt és lassan hevesen kezd el kopogtatni, ideje feljebb kapcsolnunk, hogy olyan formánk legyen, amivel elégedettek leszünk. Mint mindig, ne mások mondják meg, hogy hogyan nézzünk ki, hanem saját magát.

Tóth Andi olyan hozzászólást kapott az új dala miatt…

Fontos még, hogy ne mérleg alapján ítéljétek meg a bikiniformátokat, hanem a tükör mondja ki a végső szót. Mindenkinek más forma áll jól, de abban egyetérthetünk, hogy amit Nicole Scherzinger tesz le az asztalra, egyszerűen bombasztikus.

Ismét Hawaii egyik szigetéről jelentkezett a káprázatos világhírű szépség, akin ezek a rikító bikinik különösen jól állnak. Képtelenség lenne belekötni, egy igazi nő és máris megjött a kedvünk egy kis lábazáshoz.