Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Andi olyan hozzászólást kapott az új dala miatt…

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy látszik, hogy még Tóth Andit is meg lehet lepni, pedig az évek alatt már számtalan érdekes, furcsa és durva hozzászólást láthatott magáról.

Valamiért Tóth Andi a megosztóbb hírességek között szerepel, nem lehet pontosan tudni ennek az okát. Igaz, időről időre kitesz magáról pár szexi felvételt, de ez nem függhet össze azzal, amilyen kommenteket szokott kapni.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Egészen döbbenetes kommentek is jelentek meg már róla, amikről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban is beszélt a LifeTV-ben. Andi összességében jól viseli ezt, ugyanakkor nehéz megérteni, hogy miért lett ennyire megosztó.

Ahhoz kétség nem férhet, hogy hatalmas tehetség, és akár nemzetközi szinten is sztár lehetne, de egyelőre valamiért Magyarországon sem kap akkora teret a zeneiparban, mint azt a hangja alapján megérdemelné.

Valamivel több mint egy napja jelent meg Andi legújabb dala, az „Állj” a YouTube-on. Ez is részben az őt ért támadásokról szól, és úgy tűnik, betalált vele, mert nagyon sok pozitív visszajelzést kap, és már több mint 56 ezren látták.

„Ki nem állhattalak soha… nem tudom, miért! Iszonyat ellenszenves voltál! Most pedig… 27x pörgetem az elejére. Asszem, kedvellek.” – írta az egyik kommentelő, amire Andi is reagált. „Én is kedvellek.”

Andi hozzátette, eddig talán ez a legszebb komment a dala alatt.