Micsoda csapat a Dancing with the Starsban: Tóth Andiék és Árpa Attiláék

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. július 23. - 10:47

Két olyan duó, akik valószínűleg a szokásosnál is nagyobb figyelmet fognak kapni a nézők által a Dancing with the Stars második évadában.

Minden okunk megvan arra, hogy nagyon izgatottan várjuk a folytatást, pontosabban mondva a DWS második szezonját. Már az első évad végén bejelentették, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2021-ben jön a folytatás.

Rengetegen várják a rajt pillanatát, és miután már a bejelentéseken is túl vagyunk, az emberek még izgatottabbak, mert ismerjük a versenyzőket. A vártnak megfelelően az egész mezőny kicserélődött, bár a táncosok között vannak ismerős nevek.

Andrei Mangra is visszatért, aki az egyik legnagyobb figyelmet kapta az első évad alatt, és nemcsak Gabriela Spanic miatt. A közönség egyenesen odavolt értve, és a jelek szerint még inkább felturbózta a testét a folytatásra.

Stana Alexandra ugyancsak ott lehet a mezőnyben, és nem kérdés, hogy a női táncosok között ő kapta az egyik legnagyobb figyelmet. Mindketten szenzációs karakterek, és óriási tapasztalattal rendelkeznek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.