Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,61 Ft
Euró
380,65 Ft
Font
443,68 Ft
Bitcoin
44,505 $

Dancing with the Stars: Radics Gigi és Hunyadi Donatella párbaja (videó)

Radics Gigi sem maradhatott ki a körből, és megvolt a nagy második tánc, ami nemcsak látványos, de izgalmas is volt.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi számára ez egy olyan utazás a Dancing with the Starsban, amire nincsenek szavak. Ezt csak azok tudják, hogy mit jelent, akik ott vannak a mezőnyben, és heteken át versenyeznek egymás ellen.

Gigi csodálatosan néz ki, a formája minden eddiginél látványosabb, és erre nyilván a tánc is hatással van. Napi szinten órákat gyakorol, aminek meg is van a hatása, és a zsűri eddig mindig támogató volt vele. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Ez most a versenyzők számára is más volt, hiszen részben együtt készültek. Mivel azonban mindenki jóban van a másikkal és családként tekintenek egymásra, ez összességében egy közös verseny.

Gigiék párbajtáncát szintén nagy érdeklődés övezte, már csak amiatt is, mert Hunyadi Donatelláék ellen tangóztak. Mindketten felszabadultak voltak, és ebben az Abba slágere is közrejátszott.

A zsűri elégedett volt azzal, amit látott, végül azonban dönteniük kellett. Vajk és Nóri Donatellának adta az extra pontot, a hibája ellenére is, amit összességében jól korrigált, akárcsak Gigi.