Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Igazi luxusban jelent meg Cristiano Ronaldo élete párja

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Georgina Rodríguez mellőzné a luxust, nincs is rá oka, hiszen dúsgazdagok.

Eddig is óriási összegeket birtokolt Cristiano Ronaldo családja, köszönhetően a portugál klasszis futballkarrierjének. Most azonban minden eddiginél többet fog keresni, még napi szinten is meghatározó az az összeg, amit kap.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Korábban sem volt oka a panaszra, mindig nagyon jól fizetett játékos volt, ám egy ideje trenddé vált, hogy a futballisták egy része sokszor több pénzért váltanak klubot a pályafutásuk végén, mint korábban bármikor.

Ronaldo tagadja, hogy ez levezetés lenne a részéről, de azt nem mondhatjuk, hogy a világ legerősebb bajnokságában futballozna. Távolról sem erről van szó, de majd meglátjuk, mi lesz az utolsó klubja.

A család számára is nagy váltás ez, teljesen más környezetben fognak élni, talán minden korábbinál nagyobb luxusban. Valószínűleg Georgina továbbra is ide-oda fog repkedni a magángépükkel a modellkarrierje miatt, ám ez sem okoz problémát anyagi szinten.

Mindenesetre nem mondhatjuk azt, hogy Ronaldo szerelme igazán mellőzné a luxust, mert távolról sem. Az alább látható szettje is erős, akárcsak a formája, amire még inkább büszke lehet édesanyaként.

Még több bulvár: Ilyen szexi és formás Schumacher Vanda hasa