Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Cooky reagált, szerinte Bereczki össze-vissza beszélt

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A híres DJ nem osztja a színész gondolatait, aki élesebb kritikákat fogalmazott meg vele szemben a Dancing with the Stars 2 legutóbbi élő adásában.

Valószínűleg Cooky is tisztában volt azzal, hogy körülbelül milyen esélyei lehetnek DWS2 erős mezőnyében, még akkor is, ha a táncpartnere történetesen élete párja, a többiekhez hasonlóan profi táncos, és ezzel foglalkozott a gyermekvállalás előtt.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Szécsi Debóra nemcsak egy remek táncos, hanem kitűnő anya is, aki kétgyermekes édesanyakánt is szenzációsan néz ki. Cooky nem örökölt tánctudást a vérvonalában, de mindent beleadott, és hálás azért, hogy négy adást letáncolhatott.

Korábban arra számított, hogy hamarabb búcsúzik, de az elmúlt hétvégén valóban eljött az idő arra, hogy csak a televízióból figyelje az eseményeket. Bereczki Zoli kevés pontot adott nekik legutóbb, és a LifeTV élő reggeli adásában elmondta, nem tetszett neki, hogy a sztárpár két kisgyermekét is bevonták az élő műsorba.

„Nekünk ez egy nagyon szép és örök emlék.” – mondta Cooky a TV2 Mokka reggeli műsorában a megható táncprodukcióura reagálván. Természetesen szóba került Bereczki értékelése, mert szinte semmi rumbát nem látott a táncban, és emiatt adott kevés pontot, kizárólag ezt értékelte.

Lapozó: 1 2