DWS2: Cooky és párja megsiratta Ördög Nórit, de kevés pontot kaptak

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
not image

Takács Petra

2021. október 16. - 21:45

Egészen megható pillanatok voltak ezek, ám a kritikák sem maradtak el, a rumba nem feküdt igazán a híres rádiósnak és DJ-nek, de talán most nem is ez a legfontosabb.

Cooky soha nem volt az a profi táncos karakter, ugyanakkor igent mondott a TV2 felkérésére, mert nagyon érdekelte ez a különleges utazás, amit a kedvese oldalán tehet meg. A mezőnyből ők az egyetlenek, akik a való életben is párt alkotnak.

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Sőt, családot is alapítottak, és nagyon boldogok, miközben közösen készülnek a hétvégékre, rengeteget gyakorolnak. Ez azonban nem ilyen egyszerű, mert kritikák mindig voltak, vannak és lesznek is, nyilván Cooky miatt, hiszen ő nem profi.

Az első három adás ideje alatt nem kaptak túl sok pontot, és ez legutóbb sem volt másképp, független attól, hogy egy rendkívül érzelmes produkciót vittek a táncparkettre. Az emlékek éjszakáján gyermekeik születésére emlékeztek, és természetesen nem bírták ki könnyek nélkül.

A produkció végén Debóra elsírta magát, nagyon átjárták az érzelmek, ahogyan Ördög Nórit is. Szép szavakat fogalmazott meg a tánccal kapcsolatban, és egyáltalán nem értett egyet Csanáddal, aki csak 7 pontot adott, akárcsak Andi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.