Dollár
393,71 Ft
Euró
413,36 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
17,003 $

Bereczki kritikája Cookyékhoz: nem érti, miért voltak ott a gyerekeik este a táncparketten

Fotó: YouTube/LifeTV

Takács Petra

2021. október 18. - 10:55

Bereczki Zoltán a LifeTV élő reggeli adásában reagált a hírekre, és tisztázta, hogy mi volt az, ami nem tetszett neki Cookék produkciójában.

Cooky és párja, Szécsi Debóra már nincsenek versenyben a Dancing with the Stars 2-ben. Számukra az elmúlt hétvégén véget ért a táncverseny, aminek sokan örültek, mert szerintük messze a leggyengébb sztár búcsúzott.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Cooky elismerte, hogy a többiek mennyire jók voltak, és eleinte azt gondolta, korábban távoznak. Bereczki Zoltán, a DWS2 zsűrije nem tudott sok pontot adni a produkcióra, ami szintén hatással lehetett a végeredményre.

Hamar újságcikkek születtek ebből, majd a LifeTV reggeli műsorában reagált erre a sztár. „Több szinten volt problémám. Az első az nyilván ilyen konzervatív gondolat, hogy 9 órakor mi a túrót keres két kiskölök nem az ágyban.”

„Ez volt az első, de az alapproblémám a médiában való gyermekmutogatás volt. A másik nagy problémám az színpadi hatáskeltés gyerekkel, kutyával, sérült emberrel, sérült állattal. Ez volt a következő szegmens, a gondolat a fejemben.”

„Az utolsó, az, hogy Krisztián, Cooky művésznéven, teljesen feladta azt, hogy ő bármilyen tánclépést tegyen, és ennek a kettőnek az ellentéte robbant a fejemben, hogy nem egy táncprodukciót láthattunk, hanem egy hatásvadász hatást keltő dolgot kellett volna nekem 10 ponttal, 9-cel, 8-cal jutalmaznom, tehát egy magas pontszámmal, miközben nem láttam mögötte teljesítményt.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.