Berki Krisztián Hajdú Péternek is üzent a túlvilágról

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2022. május 13. - 11:55

Kiss Kató volt a LifeTV vendége volt, és igazán hidegrázós interjút adott, miközben elmondása szerint Berki Krisztián Hajdú Péternek is üzent a halálát követően.

Kató az interjú elő felében mesélt arról is, hogy ledöbbentette Krisztián halálhíre, igyekezett nem foglalkozni a történtekkel, de szinte rögtön elkezdődtek a jelenségek a lakásában, és ilyenkor nem nehéz kitalálni, hogy az elhunyt személy, ebben az esetben Berki fog megjelenni.

Olyan jelekről beszélt, amit bárki érzékelhet, például a lámpák rezonálása, áramingadozás lép fel, zúg a tévé, fehérzaj keletkezik, tárgyak zörögnek. „Ezek elég egyértelműek.” – mondta Kató a LifeTV-nek adott interjújában.

Ennél egyértelműbb jel, amikor bizonyos hangokat hall a fejében, vagy egy konkrét mondatot mond az elhunyt személy, amit muszáj átadnia valakinek. Kató nem kapott engedélyt arra Mazsitól, hogy erről beszéljen, de annyit elárult, Krisztián egyértelmű dolgokat adott át neki a túlvilágról.

Így adott „koncertet” a szomszédoknak csütörtök késő este Tóth Andi (videó)

Kató hangsúlyozta, nem ő kereste meg Mazsit, ami után átadhatta az üzenetet Berki feleségének. Alig pár nappal Krisztián halála után jelentkezett Mazsi, aki ezek után igen fontos információk birtokába juthatott, de ezekről a dolgokról semmi nem kerülhetett nyilvánosságra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.