Baukó Éva nem hagyta szó nélkül Tóth Andi fenékvillantós képét

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. január 16. - 08:40

Tóth Andi fenékvillantós képe nagyon nagyot ment az Instagramon, büszkén prezentálhatja aktuális formáját, amihez a Dancing with the Stars 2 is sokat tett hozzá a rengeteg felkészüléssel.

Tóth Andi évei esztendőről esztendőre aktívabbak, látványosabbak és sikeresebbek. Talán nem túlzás azt mondani, hogy 2021 élete egyik legmeghatározóbb éve volt, karrier szempontjából biztosan.

Sokat cikkezett a sajtó a magánéletéről, de a szerelem nem talált rá, ugyanakkor elköltözött, és most egy olyan helyen él, amit imád. Köszönhetően annak, hogy ilyen szinten beindult a karrierje az új albummal, más lehetőségeket i kaphat, ami nyilván anyagilag sem elhanyagolható tényező.

Andi egy korábbi posztjában részben erre is kitért, és keményen üzent azoknak, akik csak kritizálni tudják. A bejegyzés hamar bejárta a bulvársajtót, és rengeteg reakció született rá, nemcsak Andi oldalán.

Jelenleg Arubán tartózkodik, ahonnan számos látványos tartalmat osztott meg, főként magáról. A legutóbbi posztjában a fenékformáját villantotta meg, és ahogy az várható volt, „elszabadult a pokol” a bejegyzés alatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.