Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Lefőtt a kávé, Tóth Andi erkélyes fenékvillantós képe 8 perc alatt 4 ezer like-ot ért

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. január 16. - 04:40

Tóth Andi külföldi sztárokat megszégyenítő módon hozza a like-számokat, alig pár perc alatt több ezer like fut be a bejegyzéseire, noha nem milliós az oldala, de még 500 ezres sem.

Tóth Andi üstökösként robbant be a köztudatba, amikor megjelent az X-Faktorban, még gyerekként. A mentorok azonnal tudták, hogy kivételes tehetséggel van dolguk, akiből akár nemzetközi sztár is lehet.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ez még mindig nem történt meg, amihez sok dolog járult hozzá, de mivel fiatal, bármi megtörténhet. Érdekes lenne megnézni őt egy külföldi tehetségkutatóban, mert ha ott nyerne, a világhírnév sem lenne kizárt.

Ez a jövő zenéje, és mivel teljes mértékben Andi irányítja a karrierjét, sosem tudni, hogy az merre halad tovább. Jelenleg jól megy neki a szekér, tarolt az új albuma, megnyerte a Dancing with the Stars második évadát, sorra hívják koncertezni…

Hamarosan hazatér Arubából, ahol az elmúlt hetekben nyaralt, és szerencsére nem volt inaktív, olyannyira nem, hogy hatalmas like-számokat gyűjtött be a képeivel, de a pikáns, pikírt posztok sem maradhattak el.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.