Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Egy képen Tóth Andi jelenlegi élete

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. január 15. - 16:41

Tökéletes ábrázolása annak, hogy Tóth Andi milyen életet él ebben a pillanatban, ami nyilván csak egy időszak, de az igen édes és forró.

Ezt akár vehetjük szó szerint is, mert az élet igazán édes is tud lenni, főleg, ha pozitívak vagyunk, és közben olyan környezetbe kerülünk, ahol mindig kellemesen forró az idő. Tóth Andi most valami hasonlót él át, nagyon jól érzi magát, nem panaszkodhat, királynői helye van Arubában.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Aki még nem járt arrafelé, vagy még csak nem is hallott a szigetről, a fiatal énekesnőn keresztül kaphat belőle némi ízelítőt. Mivel régóta nem volt nyaralni, és nemcsak a Covid miatt, most aztán pláne jól jött neki ez az út.

Először sokan arra gondoltak, hogy belföldön piheni ki az elmúlt két évet, majd egy csavar végén repülőre szállt. Andi sokáig titokban tudta tartani a dolgokat, nem posztolt a repülőtérről, ellenben más sztárokkal.

Stana Alexandra beszédes képpel indította a hétvégét

Hirtelen arra lettünk figyelmesek, hogy egy totálisan más környezetben van, ahol nem kell fáznia. Olyannyira nem, hogy gyakorlatilag 48 óra leforgása alatt teljesen lebarnult, és jegyezzük meg, jól is áll neki, kihozza a formáját, az erős vonalakat.

Lapozó: 1 2