Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóri 5 órakor kelt, majd 24 órát utazott (videó)

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Egy igencsak mozgalmas napon van túl Ördög Nóri, aki videós anyagot készített az utazásról, hiszen megkezdődtek az Ázsia Expressz forgatásai.

Ördög Nóri volt az első, aki megerősítette, kezdődik az Ázsia Expressz új évada, aminek sokan örülnek, hiszen a korábbi szezonok is rendkívül szórakoztatóak voltak. Röviddel ezután a TV2 kiadott egy közlemény, melyben ismertette a versenyzőket.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Alekosz például annyira magabiztos, hogy szerinte ő és barátnője nyeri meg az új Ázsia Expresszt. Már az odaútja sem volt sima abból a szempontból, hogy elégedetlen volt a pilóta miatt, és ennek hangot is adott.

Tóth Dávid és Kucsera Gábor ugyancsak a mezőny tagjai, papíron komoly favoritok lehetnek, de az Ázsia Expresszben semmit sem lehet biztosra venni. Völgyi Zsuzsiék szintén izgatottak, őket is érdemes lesz figyelni, nagy kalandok várnak rájuk Mexikóban.

Ugyanez igaz Nórira is, az Ázsia Expressz műsorvezetőjére, aki egy 24 órás úton van túl. Egy percben mutatta be az egyik ilyen napját, és hamarosan érkeznek az új videós anyagok a TV2 sztárjától.

„Induljon az idei egyperces sorozat az @azsiaexpressztv2 forgatásáról. Hajnali 5-től indult a nap, és összesen 24 óra utazás (benne 2 repülés, amiből az egyik 12,5 órás volt + 3 óra autó) után megérkeztünk az első szállodánkba! Mire ezt látjátok, már túl vagyunk egy újabb 6 órás autókázáson, de erről majd a holnapi egypercesben.”