Ázsia Expressz: Tóth Dávid tart az éhezéstől, Kucsera Gábor is nyerni akar

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Dávid és Kucsera Gábor együtt fognak versenyezni az Ázsia Expressz legújabb évadában, és akár nagy esélyesek is lehetnek.

Ördög Nóri hétfőn jelentette be a nagy hírt, miszerint kezdődnek a forgatások az Ázsia Expressz negyedik évada körül. Sokat nem kellett várnunk a TV2 bejelentésére a névsorral, többek között Alekosz és barátnője is meg fog küzdeni a fődíjért.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Nem ígérkezik egyszerűnek a versenyzők dolga, és lesznek, akik heteken át nézhetnek szembe a kihívásokkal. Érdekes párosokat válogattak össze, és azt kell mondjuk, hogy Tóth Dávidra, valamint Kucsera Gáborra abszolúte favoritként tekinthetünk.

Sportolóként rendkívül kitartóak, fittek, nyelveket beszélnek, és emellett sok más értékes tulajdonáguk is van. Az egykori A Nagy Ő-re is élete legnagyobb kalandja várhat, akárcsak a Farm VIP korábbi versenyzőjére.

Gábor például vállalkozóként dolgozik, egy asztalos műhelyt vezet, míg Dávidot gyerekkora óta ismeri, csapattársak voltak. A kajakozó ezüstérmes olimpikon 38 évesen vág neki a távnak, és jelenleg is a kajakos sportban, a szövetségen belül tevékenykedik.

Dávid nagyon bízik benne, hogy el tudnak jutni a döntőig, és megnyerhetik azt. „Így lesz!” – szólt közbe Kucsera. Dávid elismerte, rosszul viseli, ha éhes, és mivel nem kapnak ételt, azt is saját maguknak kell megoldaniuk, kivéve, ha épp szállodában szállnak meg a többi csapattárssal.

„Nem tudom elképzelni, honnan szerzünk például ételt.” Amiben biztos, az az, hogy nem lesz közöttük versengés, mert az a céljuk, hogy legyőzzék az ellenfeleket, így közös erővel, összedolgozva fognak haladni előre.