Dollár
392,70 Ft
Euró
406,14 Ft
Font
470,24 Ft
Bitcoin
16,849 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos sosem látott ilyen csúnyát (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. november 25. - 11:12

Sárközi Ákos sosem látott még ilyen csúnya tálalást, mint legutóbb, Rácz Jenő és Fördős Zé sem tudott sok jót mondani a két sztár munkájáról.

Rácz Jenő látottak alapján érthető módon nem volt elégedett Élő Marci és Kardos Eszter teljesítményével. Messze nem hozták azt, amit várt volna tőlük a chef, hiszen nem emiatt adott nekik lehetőséget a versenyben.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Az elemek ugyan elkészültek, végül egyik zsűritag sem azt kapta, amit kért, ami miatt akár komolyabb bajba is kerülhettek volna. Fördős Zé végül még csak meg sem kóstolta az ételt, addig Sárközi Ákos megdöbbent, nagyon nem tetszett neki a tálalás.

Jenő, Zé és Ákos is meglepődve tapasztalta, hogy amit eléjük tettek, az nagyon kevés, ráadásul a tálalás több mint gyenge volt. Ezek után nem várhattak erős értékelést, és lesz mit tanulniuk a jövőben.

Jenő azt mondta, egyikőjük sem jó konyhafőnök, és szeretné, ha rácáfolnának erre a következő feladatban. „Ezzel akár ki is lehet esni, ha nem figyeltek.” Zé jelezte, ha ez egy étteremben történik, akkor nem fizetnek az ételért, megsértődnek és nem mennek többet. „Szóval én most ezt kihagyom, köszi.”

Ákos sem tudott sok jót mondani, függetlenül attól, hogy az ízek rendben voltak, ám az elemek össze-vissza voltak. „De így tálalni… Sosem láttam még ilyen csúnyát.” – tette hozzá a kritikája részeként a chef.

Még több bulvár: Londonban készült látványos divatfotó Sarka Katáról

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.